Monday, December 14, 2009

Selamat Datang!!


Assalamualaikum dan selamat datang ke Blog Pemuda UMNO Gugusan Sg Merab (Pemuda cawangan Sg Merab, Sg Merab Jaya, Desa Sri Melor, Desa Damai, Desa Sentosa dan SG Merab Ulu). Blog ini akan menampilkan aktiviti-aktiviti pemuda di gugusan Sg Merab , Sepang dan juga luahan pendapat ahli-ahli Pemuda , dengan harapan Blog ini dapat di jadikan sebagai forum untuk memperkasakan lagi pergerakan Pemuda UMNO. Penyertaan pembaca dalam memberi komen dan buah idea amatlah dialukan dengan harapan kita dapat mencapai matlamat yang sama.

Perjalanan kita masih jauh lagi, teruskan perjuangan kita!!
FR

8 comments:

 1. Jangan buat sticky ini. Nanti tak naik latest blogroll di posting.

  Blog ini sudah dalam list. Harap buat pautan reciprocal.

  ReplyDelete
 2. salam...

  saya dr sepang jg...

  gud luck... hehe

  ReplyDelete
 3. Salam Perjuangan,

  Kami dari UMNO Cawangan Gombak Selatan mengucapkan Syabas buat anda yang mengambil inisiatif mendekati masyarakat melalui Blog.

  Sama2 lah kita berjuang dalam menjawab segala dakyah2 yang dilemparkan pihak pembangkang agar masyarakat mengetahui perjuangan murni kita demi Agama, Bangsa dan Negara.

  Ketua UMNO Cawangan Gombak Selatan, EN. ABD. RAZAK MUHAMAD mengucapkan Salam Persahabatan khas buat anda.

  Sekian, Ikhlas dari,

  SHAMSURY MOHD SALLEH
  Ketua Penerangan merangkap Ketua Editor Blog,
  UMNO CAWANGAN GOMBAK SELATAN,
  BAHAGIAN WANGSA MAJU.

  ps : Blog anda kami senaraikan (Link) antara Blog pilihan di blog kami.

  ReplyDelete
 4. Salam ziarah..
  Semalam Adalah Sejarah. Hari Ini Adalah Hadiah.
  Esok Adalah Misteri.... Jangan permudahkan
  ;-)
  >>> Blog 1 Malaysia <<<

  ReplyDelete
 5. Tuan cuba cek tengok blog-blog ni, teruk diaorang hentam umno selangor, dalam blog darulehsantoday.blogspot.com ada satu artikel dia bertajuk UMNO SELANGOR KENCING DATUK NAJIB.

  ReplyDelete
 6. Suka dicadangkan pihak UMNO menghubungi En Saiful 013-365 5715 bagi mengadakan suatu program ceramah tertutup bertajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH. Kumpulan ini terdiri daripada anak-anak murid tok guru pondok yang giat berdakwah secara sukarela menyedarkan masyarakat tentang kekufuran PAS dari segi aqidah. Mereka tidak mengharapkan sebarang bayaran dan apa yang dilakukan ialah bersifat fisabilillah

  ReplyDelete